Première REVIVAL: the Everlasting Boyband of Never-ending Glory

De leuke sfeer, het heerlijke eten en de bijzondere drankjes zijn al reden genoeg om jaarlijks theaterfestival de Parade te bezoeken. Dit jaar bestaat het festival 25 jaar en dat feestje moet gevierd worden. De voorstelling REVIVAL blijkt de vereenzelviging van het woord feestje. Onder begeleiding van de Konrad Koselleck Big Band vormen Peter Faber, Bill van Dijk, Marijn Brouwers en Guus Mulder de boyband Revival. Een legendarische groep die elke 20 jaar hun oudste, 80-jarige, lid vaarwel zegt en hun nieuwste, 20-jarige, lid verwelkomt. De vier performers zetten een concert van topniveau neer met humor, swing en een ton aan charme. Een enorm gevarieerd repertoire passeert in ongekend hoog tempo de revue waarbij de thema’s leven, dood, vergankelijkheid en blijven voortbestaan de leidraad hebben gevormd. Van Frank Sinatra via de Spice Girls naar Avicii en weer terug, maar dan in een heerlijk vernieuwend REVIVAL jasje. Ga dit zien!

De voorstelling is nog te zien in Den Haag op 8 en 9 juli, in Utrecht van 25 t/m 28 juli en in Amsterdam van 15 t/m 17 augustus. Op 9 juli in Den Haag is bovendien een nog spetterende versie te zien, aangezien de 7-koppige band dan wordt uitgebreid tot een 18-koppige band. Met 22 man op het podium zal dit de grootste Parade voorstelling van dit jaar zijn en een ongetwijfeld nog groter feest worden dan REVIVAL nu al is.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies