Disney in Concert dit najaar te zien in de Ziggo Dome

Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai zullen te zien zijn in het grootste Disney in Concert ooit. Ziggo Dome opent zondag 25 oktober a.s. haar deuren voor waar familiespektakel samen met het beroemde Metropole Orkest.

Disney in Concert  zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen  – grootser dan ooit. Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan,Pocahontas en Aladdin. Wie hen bij Disney in Concert op 25 oktober gaan vergezellen, wordt binnenkort bekend gemaakt. Jamai zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies