Maike Boerdam en Steve Beirnaert maken webthriller

De spannende webserie Stalker is vanaf vrijdag 17 juli te zien! Elke dag om 12.00 uur verschijnt 10 dagen lang, t/m zondag 26 juli, een nieuwe aflevering online. Dit maakten makers en acteurs Maike Boerdam en Steve Beirnaert vorige week bekend. Stalker is een spannende thriller waarin niets is wat het lijkt en misschien wel niemand de volledige waarheid vertelt… Het geheim van Stalker kan ontdekt worden via www.facebook.com/webseriestalker.

Steve Beirnaert (Cabaret, Droomvlucht) en Maike Boerdam (Hartsvrienden, Miss Saigon) leerden elkaar kennen bij de musical Mary Poppins en willen met de webserie Stalker hun acteertalenten op een andere manier laten zien. Steve schreef de korte afleveringen (variërend van 2 tot 5 minuten) en op basis van de scenario’s wist het duo een jonge enthousiaste opnameploeg onder leiding van Piet van Steen te strikken. Zonder enig budget maar met liefde voor het vak gingen ze aan de slag en werden geholpen door enkele zeer gewaardeerde collega’s. Onder andere Leah Thys (Thuis, Flikken), Gerdy Swennen (Thuis, Pinokkio), Richard Spijkers (The Full Monty, Bonifatius) en Simone van Gog (Anatevka, Oliver) werkten aan Stalker mee. De afleveringen werden voorzien van nieuwe muziek van singer-songwriter Joseph-Emmanuel Biscardi (Cabaret, Fame), die zelf ook één van de belangrijke rollen in de serie speelt.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies