Antje Monteiro te zien in swingende theatercomedy ‘Opvliegers‏’

Dat de overgang niet je ondergang betekent, laat Rick Engelkes Producties komend seizoen zien in de swingende en herkenbare comedy Opvliegers. Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zingen en spelen in deze herkenbare voorstelling voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist middenin zitten.

In het theaterstuk zien we de vier vriendinnen die voor de vijfde keer met hun reisclub De Opvliegers op vakantie gaan. Op hun bestemming Bali komen ze zichzelf tegen. De vier dames zitten aan het begin of in het midden van hun overgang en op humoristische wijze laten ze zien wat het betekent om last te hebben van opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid en stemmingswisselingen. Zelf weten de vier actrices er alles van af en beseffen zij als geen ander dat gedeelde smart halve smart is! Eén ding is zeker: ze komen anders thuis dan hoe ze vertrokken.

Het is voor Rick Engelkes is niet de eerste keer dat hij een voorstelling met vrouwen voor vrouwen maakt. Al eerder produceerde hij De Huisvrouwenmonologen waar Anne-Mieke Ruyten ook in meespeelde. “Opvliegers zal voor iedereen herkenbaar zijn,” zegt Rick Engelkes. “Iedere vrouw krijgt in haar leven hier mee te maken. Hoe leuk moet het dan zijn om al die lastige kwalen vertaald te zien in deze voorstelling.”

De voorstelling is van 19 november 2015 tot en met 9 april 2016 te zien in de Nederlandse theaters. Martin Michel neemt de regie op zich en Allard Blom is verantwoordelijk voor het script.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies