Celinde Schoenmaker vertolkt hoofdrol in Londense ‘The Phantom of the Opera’

Vanaf maandag 7 september 2015, zullen er grote cast wijzigingen plaatsvinden in de Londense cast van The Phantom of the Opera. Niemand minder dan de Nederlandse Celinde Schoenmaker zal de hoofdrol van Christine Daaé gaan vertolken. Celinde Schoenmaker is net klaar met het spelen van de rol van ‘Fantine in Les Misérables (ook in Londen) en was in Nederland te zien in Love Story. Schoenmaker zal niet alle acht voorstellingen per week gaan vertolken. Zoals gebruikelijk op West End is er altijd een alternate die de hoofdrolspeelster regelmatig stemrust zal bieden. Schoenmaker is vanaf 7 september te zien in The Phantom of the Opera.

Daarnaast keer John Owen-Jones keert terug als ‘The Phantom’. Hij heeft de rol vaker gespeeld dan mening ander acteur en was eerder te zien als o.a. Jean Valjean in Les Misérables. Hij zal de rol van ‘The Phantom’ spelen tot en met zaterdag 30 januari 2016. Ben Forster zal de rol van ‘The Phantom’ spelen vanaf maandag 1 februari 2016. Ben is waarschijnlijk het best bekend voor het winnen van de ITV1 show ‘Superstar’ (tv-talentenjacht voor ‘Jezus’ in ‘Jesus Christ Superstar).

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies