Ook Patrick Martens in The Bodyguard

Patrick Martens maakt zijn musicaldebuut in de rol van Sy Spector in The Bodyguard. Sy Spector is de ietwat overspannen PR-man van Rachel Marron (Romy Monteiro), die stiekem liever haar stylist wil zijn. Algemeen directeur Albert Verlinde: “De ideale Sy Spector was lastig om te vinden maar toen kwam Patrick auditie doen. We hebben in hem een perfecte Sy gevonden. Ik kijk er naar uit om de aankomende weken bij de repetities naar binnen te lopen en te zien hoe de show zich gaat ontwikkelen.” Patrick over zijn rol: “Ik vind het te gek om kennis te maken met een musicalrol. Ik zie er enorm naar uit om met de hele cast een mooie, energieke show te gaan neerzetten.” De repetities voor de musical zijn vandaag gestart. De musical is vanaf 12 september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De première is op zondag 27 september.


Dit jaar speelt Patrick de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan’ en speelt hij de flamboyante Lucien in ‘Fashion Chicks’. Eerder was hij te zien in ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Hartenstraat’, ‘Gooische Vrouwen 2’ en ‘Jack bestelt een broertje’. Na jaren de vaste presentator geweest te zijn bij Nickelodeon, presenteert Patrick sinds een paar seizoenen bij RTL Telekids en komend seizoen bij RTL Breakfast Club. Daarnaast presenteert hij ‘Moltalk’ bij de AvroTros.

Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

zie voor meer informatie: http://www.musicals.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies