April Darby alternate Rachel Marron in The Bodyguard‏

April Darby wordt de vaste vervanger van Romy Monteiro in de rol van Rachel Marron in de musical The Bodyguard. Eerder was April in Sister Act te zien als understudy van de hoofdrol Deloris.

The Bodyguard is vanaf 12 september exclusief te zien in het Beatrix Theater en gaat op 27 september in première.April is aankomend seizoen ook te zien als lead-vocalist in de nieuwe Dinnershow ‘Pandora’ van RTL Entertainment in Studio 21. April won in 2009 een Dream Ticket voor ‘American Idol’ in de Disney Hollywood Studio’s. Ze behaalde de vierde ronde en kort daarna kwam haar eerste single ‘Make Your Move’ uit. April treedt op als MC naast Dj’s op evenementen en festivals.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies