Open audities voor Aladdin in Londen

Altijd al de droom gehad om op het podium in Londen te staan? Pak je kans, want de producenten van Disney’s Aladdin hebben open audities aangekondigd voor de musical die binnenkort op het Londense West End te zien zal zijn.

Aladdin zal begin volgend jaar Miss Saigon opvolgen in het Prince Edward Theatre. De musical wordt geregisseerd door Casey Nicholaw, bekend van de immens populaire musical The Book of Mormon. De producenten zoeken “exceptional male and female dancers and singers”.

De audities zullen 30 en 31 augustus in Londen plaats vinden, daarna in Birmingham op 2 en 3 september en tot slot in Manchester op 4 en 5 september. Voor meer informatie: www.aladdinauditions.co.uk

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies