Nog 10 dagen waanzinnig dromen in het DeLaMar

Gisteravond was in het DeLaMar Theater in Amsterdam de aftrap van tien extra dagen ‘Waanzinnig Gedroomd’. Het is je laatste kans om in deze vrolijke en kleurrijke voorstelling allerlei bekende hits van Kinderen voor Kinderen nog eens live te horen.

Deze voorstelling vertelt over Guus, net verhuisd met zijn moeder, die in een zeer ongezellige nieuwe klas terecht komt. Daar is echter zojuist de hulp van Meester Augustus ingeschakeld om te proberen nog iets van het gezelschap te maken.. Middels het geheimzinnige “Project M” bloeit niet alleen Guus op, maar ontdekken ook andere leerlingen nieuwe kanten van zichzelf en van elkaar.

Nieuw in de cast zijn Pepijn Gunneweg (Meester Augustus) en Rianne Botma (moeder Julie). Beide lijken al zeer goed ingespeeld op de enthousiaste en energieke kindercast. Botma speelt de ontwikkeling van ietwat verdwaalde tot liefdevol betrokken moeder treffend. Gunneweg heeft een aardig “Meester Jaap-gehalte”. Vol energie, een warme uitstraling en vooral met oprechte betrokkenheid bij de leerlingen weet hij de klas succesvol te vormen tot een groep. Hij speelt zijn rol vol overgave; dat het af en toe haast naar over the top neigt is in deze voorstelling toegestaan.

Waanzinnig Gedroomd is een voorstelling waarbij je onmogelijk met een slecht humeur de zaal verlaat. Alle opgewektheid, bekende hits en kleurrijke taferelen zorgen bij ieder voor een lach op het gezicht. Nu nog slechts twee weken te zien in het DeLaMar Theater!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies