Rachel Tucker gaat Elphaba spelen op Broadway

Rachel Tucker zal later dit jaar terugkeren naar Broadway om de rol van Elphaba in Wicked te spelen. Deze rol speelde ze al ruim 1.000 keer op het West End, daarmee was ze in Londen de recordhouder van langstspelende Elphaba. 

Tucker kreeg bekendheid met het televisieprogramma I’d Do Anything, waar er werd gezocht naar de nieuwe Nancy voor de musical Oliver. Die rol ging aan haar neus voorbij, maar met rollen als Meat in We Will Rock You en Elphaba in Wicked zat het met de carrière van Tucker wel goed. In 2014 maakte ze haar Broadway-debuut in de musical The Last Ship. 

Vanaf 15 september zal Rachel Tucker te zien zijn als Elphaba op Broadway. Ze zal worden vergezeld door Jonah Platt, die zijn Broadway-debuut maakt als Fiyero. Boek dat ticket dus alvast maar naar New York!

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies