Vernieuwde versie ´Amandla! Mandela´te zien in DeLaMar

Begin 2016 presenteert Bos Theaterproducties samen met het DeLaMar Theater een geheel vernieuwde versie van de musical Amandela! Mandela. Paul de Munnik schrijft nieuwe muziek; Koen van Dijk schrijft de tekst en tekent voor de regie. De cast bestaat uit Zuid-Afrikaanse en Nederlandse acteurs en wordt aangevoerd door Kenneth Herdigein als Nelson Mandela. Het uit Kaapstad afkomstige en alom geprezen Khayelitsha United Mambazo Choir is het Afrikaanse hart van de voorstelling. Amandela! Mandela gaat op 28 februari 2016 in première en is uitsluitend te zien in het DeLaMar Theater.

De musical Amandela! Mandela blikt vanuit Nelson Mandela’s cel op Robbeneiland terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje, diep onder de indruk van de wijsheden van de Xhosa-chiefs –regeren vanuit begrip in plaats van strijd– tot aan zijn vrijlating na 27 jaar gevangenschap en zijn aantreden als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. In seizoen 2009/2010 maakte Amandela! Mandela een tournee door Nederland. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies