Stage Entertainment lanceert eigen online tv-kanaal

Stage Entertainment Nederland lanceert komend Uitmarkt weekend een eigen interactief entertainment platform. Op BackStageNow.nl volg je alles over musicals, 24 uur per dag. Met uitzendingen elke werkdag blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws van onze shows. “Het is nu eenmaal een gegeven dat mensen hun informatie steeds meer online zoeken. Daar spelen we graag op in met ons eigen interactieve entertainment platform. Wij hebben zoveel content in huis waar we vaak niets mee doen en dat is zonde. BackStageNow geeft ons de mogelijkheid deze exclusieve ins and outs uit de musicalwereld te delen met iedereen, aldus Albert Verlinde. ”

Op zondag 30 augustus gaat BackStageNow van start met een Uitmarkt Special. Vanaf maandag 31 augustus gaat BackStageNow elke werkdag vanuit een vast format online uitzenden. Dagelijkse programma’s vanuit het hoofdkantoor van Stage Entertainment in Amsterdam. In deze programma’s nemen we je mee achter de schermen en ben je getuige van alle ins and outs. Tijdens de uitzendingen kun je ook live reageren op alles wat je ziet en hoort.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies