Cast Beauty and the Beast is compleet

Deze week is beetje bij beetje de cast van Disney’s Beauty and the Beast bekend gemaakt. Zo zal Jorge Verkroost (net als in 2005) de rol van Lefou op zich nemen, Hugo Haenen is de vader van Belle (Maurice), Armand Pol zal de vrolijke klok Tickens gaan vertolken en met Loïs van de Ven als Babette en Saskia Schäfer als La Commodia zijn alle hoofd- en bijrollen nu bekend gemaakt.  Eerder was al duidelijk dat Anouk Maas te zien zal zijn als Belle, Edwin Jonker als het Beest, Freek Bartels is Gaston, Tony Neef is Lumière en Loeki Knol zal de rol van mevrouw Pot gestalte geven.

Het ensemble zal bestaan uit Anne-Marije Huijboom, Nandi van Beurden, Lysanne van der Sijs, Bernadette Dengler, Esther van Boxtel, Jente Slebioda, Dorien Rozendaal, Martijn van Voskuijlen, Jeroen Robben, Marc Peter van der Maas, Steven Roox, Bart Aerts, Bobby Snijder, Marcel Visscher, Charlotte Verduyn, Myrthe Boerebach, Annemarijn Kool, Leon Batelaan, Diego Conzales Clark en Frank Beurskens.

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden. Disney’s Beauty and the Beast zal, vermoedelijk medio 2016, te zien zijn in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies