Openbare repetitie De Tweeling

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam werden pers en publiek uitgenodigd om voor het eerst de cast van de nieuwe Nederlandse musical ‘De Tweeling’ een aantal nummers te horen zingen. Onder leiding van presentatrice Hadassah de Boer kwamen onder andere regisseur Ruut Weissman en creatief producent Ulrike Buerger-Bruijs aan het woord. De cast zong tussen de interviews door enkele nummers uit de musical waarvan de muziek gecomponeerd werd door Ilse de Lange en JB Meijers. De cast bestaat onder andere uit Rosa da Silva, Hanna van Vliet, William Spaaij, Kees Boot, Doris Baaten, Niels Gooijer, Anouk van Nes, Raymond Paardekooper en Simone Breukink. Musical Reports maakte de volgende fotoreportage.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies