VIDEO: Pippin bezoekt theater Koninklijk Theater Carré

Komend voorjaar komt de Broadway-hitmusical PIPPIN voor het eerst naar Europa en Nederland heeft de primeur. PIPPIN was in 2013 de grote winnaar tijdens het Tony Awards Gala. Door de combinatie van musical met hoogwaardige circusacts is het een opvallende productie die jarenlang voor uitverkochte zalen speelde op Broadway en momenteel door de Verenigde Staten tourt.

De Amerikaanse cast met Broadway sterren als Kyle Dean Massey en Lisa Karlin kwamen alvast een kijkje nemen in Koninklijk Theater Carré waar de voorstelling in maar en april 2016 te zien zal zijn. Musical Reports sprak met deze acteurs over PIPPIN.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies