Jason Donovan te zien in Amsterdamse ‘Priscilla, Queen of the Desert’

De Engelse tournee van de bejubelde musical Priscilla, Queen of the Desert strijkt in november twee weken neer in Carré. De hoofdrol in het spektakel wordt in Amsterdam vertolkt door de Australische zanger, acteur en musicalster Jason Donovan.

Donovan, in de jaren negentig vooral bekend als popartiest, stond in 2009 en 2010 op West End op de planken in de rol van travestiet Mitzi in de hitmusical. Na volle zalen in Londen ging het muziektheater, gebaseerd op de Australische cultfilm The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert uit 1994, op tournee door Engeland en later ook naar Spanje en Italië. Van 10 tot en met 22 november staat de productie in Koninklijk Theater Carré.

De 47-jarige zanger verheugt zich op zijn eerste buitenlandse tripje met Priscilla. “Ik heb alleen nog met de show in Engeland gestaan, dus vind het heel leuk dat ik nu ook mee naar het buitenland mag. En dan nog wel naar Amsterdam. Ik geloof dat er geen enkele artiest is die hier niet graag komt.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies