Soldaat van Oranje viert jubileum met bijzondere foto

Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van Soldaat van Oranje zijn de acteurs uit de voorstelling gefotografeerd op de historische locatie Rapenburg 56 in Leiden. Dit huis speelt een belangrijke rol in Soldaat van Oranje – De Musical. Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn studievrienden, allen lid van studentenvereniging Minerva, woonden hier in hun studietijd. Het huis is al meer dan een eeuw een huis dat louter door leden van Sociëteit Minerva bewoond wordt. Op de begane grond zit sinds 1968 het café-restaurant Barrera.

Op deze jubileumfoto van Patricia Steur staan op de voorgrond hoofdrolspelers Dorian Bindels (Erik Hazelhoff Roelfzema) en Merel Baldé (Charlotte).

Soldaat van Oranje is tot en met april te zien in de TheaterHangaar in Katwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900-1353 (45cpm).

Patricia Steur

Patricia Steur

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies