Jim Bakkum en Guido Spek special guest bij Disney in Concert‏

Naast de imponerende lijst van sterren die bij Disney in Concert op 25 oktober optreden, zijn er nog twee namen toegevoegd. Zowel Jim Bakkum als Guido Spek zijn dé special guests op deze dag. Eerder werd al bekend dat Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij, Voice-winnares Leona Philippo en Jamai op gaan treden.

Met de komst van Jim betekent dit dat hij opnieuw met Jamai op het podium staat. Twaalf jaar geleden stonden zij samen in de finale van het eerste seizoen van Idols en sindsdien lijken hun namen voor altijd aan elkaar verweven. ‘Ik kijk er enorm naar uit om én met Jamai én Disneyliedjes te zingen,’ laat Jim weten. ‘Als vader van twee kinderen zijn de Disneyfilms niet uit ons huis weg te denken. Daarom vind ik het heel bijzonder om nu zelf een paar van deze wereldsongs te zingen.’

Op 25 oktober vinden er twee shows van Disney in Concert plaats in de Ziggo Dome. De tienduizenden mensen krijgen een unieke voorstelling te zien die zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een groot HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Zowel volwassenen als kinderen zullen worden meegevoerd in de sprookjeswereld die Disney heet. Beleef het avontuur, tezamen met alle Disneyfiguren, en droom door de magische muziek even weg uit de realiteit.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies