Romy Monteiro breekt arm tijdens voorstelling The Bodyguard

Romy Monteiro is gisteravond tijdens de show van The Bodyguard geblesseerd geraakt. Haar understudy Samantha heeft de show overgenomen. Romy is, na pijn aan haar schouder en arm, direct naar de eerste hulp gebracht. Daar bleek dat ze haar spaakbeen heeft gebroken. Ze heeft gips gekregen en zal de komende shows niet kunnen spelen. Aankomende week wordt de rol van Rachel Marron in The Bodyguard afwisselend gespeeld door April Darby en Samantha Klots.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies