John Vooijs en Marjolein Teepen te zien in Queen concert

Marjolein Teepen zal na haar hoofdrol in de musical ‘We Will Rock You’ opnieuw de Queen nummers ten gehore brengen tijdens ‘We Want Queen’, dat maakt STENT Producties bekend. Naast haar solistenfunctie zal ze ook de vocale coaching op zich nemen van het concert.

‘We Want Queen’ is het theaterconcert vol met hits van Queen. Dit concert wordt begeleidt door een 5-koppige live band onder vocale leiding van 6 solisten en backing vocals. Naast Marjolein Teepen zullen ook Maike Boerdam, John Vooijs en aanstormende talenten Barry Bogman en Marije van Sonsbeek als solisten te horen zijn.

Het concert zal op 21 februari 2016 driemaal plaatsen in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede. De concerten om 12:30 uur en 16:00 uur zijn uitverkocht. Het extra concert om 20:30 uur is bijna uitverkocht. 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies