Gastoptreden Willemijn Verkaik in soloconcert René van Kooten

René van Kooten staat op maandag 26 oktober eenmalig, met een live band onder leiding van Bernd van den Bos, in het DeLaMar Theater. Zonder decors en kostuums verzorgt hij een uniek concert, door hem zelf samengesteld, vol met bekende én onbekende muziek. Natuurlijk mogen ook een aantal musical hits niet ontbreken. René heeft speciaal voor deze gelegenheid internationale musicalster Willemijn Verkaik gevraagd om met hem een aantal nummers ten gehore te brengen.

Ook zullen leden van de band Shifting Daylight, een nieuwe Nederlandse band rond René van Kooten en Bram Bol, een gastoptreden verzorgen. Als kers op de taart zal er een reünie plaats vinden tussen de hoofdrolspelers uit de musical Jersey Boys. Voor het eerst sinds de laatste voorstelling van Jersey Boys maken Tim Driesen, Dieter Spileers, Robbert van den Bergh en René van Kooten samen hun opwachting op het toneel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies