Ook de tour van Sprookjesboom de Musical is een (muziek)feest

Na vorig jaar in Theater de Efteling gestaan te hebben, gaat Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest dit jaar op tour door Nederland en België. In het Chassé Theater ging de musical van Efteling Theaterproducties op 17 oktober in première.

Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen. Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest.

Voor de tour heeft er een kleine castwissel plaatsgevonden. Zo was vorig theaterseizoen Wieneke Remmers nog te zien als juffrouw Lianne. Nu speelt Käthe Staallekker de schooljuffrouw die samen met haar klas verdwaalt in het sprookjesbos. Hoewel Staallekker de enige nieuwkomer in de cast is, is hier nauwelijks iets van te merken. De acteurs zijn nog steeds net zo goed op elkaar ingespeeld.

Lees hier de recensie die Musical Reports eerder schreef over deze musical.

Sprookjesboom de musical: een wonderlijk muziekfeest blijft een fijne musical om naar te kijken en is nog tot 6 maart 2016 te zien in verschillende theaters in Nederland en België.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies