100.000 tickets verkocht voor Grease‏

Een mijlpaal voor Grease: zes weken na de première zijn er 100.000 tickets verkocht voor de musical. Zangeres Monique Smit verraste de cast eerder deze week tijdens de voorstelling in Almere met de uitreiking van het 100.000e ticket. De musical Grease ging op 13 september in première in Tilburg, waarna de voorstelling met veel succes op tournee is gegaan. De hitmusical Grease is nog tot en met april te zien in theaters door heel Nederland.

Grease vertelt het verhaal over tieners Danny  (Tim Douwsma) en Sandy (Vajèn van den Bosch), die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen; de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Maar dan verandert Sandy op een manier die niemand had kunnen vermoeden.

Annemieke van der Togt

Annemieke van der Togt

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies