Tweede kaart gratis voor Rene van Kooten concert!

Musicalster René van Kooten geeft een uniek kijkje in zijn leven tijdens zijn soloconcert op 26 oktober in het DeLaMar Theater. Zonder decors en kostuums verzorgt hij een uniek concert, door hem zelf samengesteld, vol met bekende én onbekende muziek. Natuurlijk mogen ook een aantal musicalhits niet ontbreken. Bezoek het soloconcert van Rene van Kooten in DeLaMar en krijg het tweede kaartje gratis! Boeken kan via deze link.

René heeft speciaal voor deze gelegenheid internationale musicalster Willemijn Verkaik gevraagd om met hem een aantal nummers ten gehore te brengen. Ook zullen leden van de band Shifting Daylight én Tim Driesen, Dieter Spileers en Robbert van den Bergh, bekend uit de musical Jersey Boys, een gastoptreden verzorgen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies