OpusOne brengt opnieuw De Klokkenluider van de Notre Dame naar de theaters

Theaterproducent OpusOne produceert dit theaterseizoen de familiemusical De Klokkenluider van de Notre Dame. Vorige week kwam de cast bij een tijdens de eerste scriptlezing waarmee de repetitieperiode officieel is gestart. De Klokkenluider van de Notre Dame beleeft op 4 december 2015 haar première in theater Het Zonnehuis in Amsterdam en is vervolgens nog t/m mei 2016 te zien in heel Nederland.

OpusOne brengt ruim 25 jaar met veel succes originele familiemusicals naar de Nederlandse theaters, waaronder Jungle Book en Belle en het Beest. In 1999 bracht OpusOne De Klokkenluider van de Notre Dame voor het eerst naar het theater. Frans Schraven neemt in de nieuwe versie de regie voor zijn rekening. Fred Butter is Frollo. Hij wordt bijgestaan door een ensemble van getalenteerde studenten van Lucia Marthas Institute for Performing Arts waarvan Rowan Smit in de huid van Quasimodo kruipt en Astrid Boerema en Lianne Artz afwisselend de rol van Esmeralda spelen.

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical, gebaseerd op het bekende verhaal van Victor Hugo. Precies twintig jaar na de Disney-film is dit bekende verhaal nu live te beleven als musical voor jong en oud. In De Klokkenluider van de Notre Dame volgen we de verlegen klokkenluider Quasimodo die hoog boven de stad Parijs in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn als hij denkt. Een voorstelling over onverwachte vriendschappen maar ook over je alleen voelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies