Theatervoorstelling ANNE stopt eind januari 2016

Ruim 1,5 jaar na de wereldpremière stopt de theatervoorstelling ANNE in Theater Amsterdam. De laatste voorstelling vindt plaats op zondag 31 januari 2016. Met meer dan 300.000 bezoekers komt er een einde aan de voostelling over Anne Frank. Daarmee is ANNE het langstlopende toneelstuk in Nederland.

Sinds de première op 8 mei 2014, in aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, kijkt producent Imagine Nation (Robin de Levita en Kees Abrahams) terug op een geslaagde speelperiode waarin ANNE naast het Nederlandse publiek ook veel scholieren en buitenlandse bezoekers heeft mogen ontvangen.

Vanwege het succes in Nederland zal ANNE ook in het buitenland worden opgevoerd, naar verwachting als eerste in Japan. De voorstelling ANNE is geproduceerd op initiatief van het Anne Frank Fonds in Basel vanuit de wens om het verhaal van Anne Frank op een vernieuwende wijze door te vertellen aan nieuwe generaties, wereldwijd. Het stuk ging speciaal in Amsterdam in première, de stad waar Anne Frank haar dagboeken schreef.

Op woensdag 4 november aanstaande maakt Imagine Nation bekend welke productie ANNE zal opvolgen in Theater Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies