In beeld: première April Darby en Dave Mantel in The Bodyguard

Afgelopen donderdag beleefde April Darby en Dave Mantel hun eigen première in The Bodyguard als Rachel Marron en bodyguard Frank. De vaste vervanger van de geblesseerde Romy Monteiro en de man die met Mark van Eeuwen de rol deelt deden absoluut niet onder voor hun collega’s. Het dak ging er af tijdens hun eigen premiere en het bleef nog lang bruisend en gezellig in Utrecht. Bekijk nu onze fotoreportage van deze avond. Een recensie van de avond lees je hier.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies