Nieuwe musical met Marco Borsato hits vervanger voor ‘Anne’

Theaterproducent Imagine Nation presenteert samen met John Ewbank en zanger Marco Borsato het nieuwe theaterconcept SKY in Theater Amsterdam. SKY is de eerste musical die een spectaculaire 3D-wereld creëert. Imagine Nation brengt voor SKYde uit de bioscoop bekende 3D-techniek naar het theater. John Ewbank schrijft de songs voor deze gloednieuwe musical. De première vindt plaats op zondag 3 april 2016.

De musical vertelt het verhaal van de 16-jarige Sky, die wordt geconfronteerd met de complexe problematiek van een tiener. In haar droomwereld krijgt ze de kans om af te rekenen met de dilemma’s uit haar dagelijks leven. Samen werken De Levita en Ewbank al jaren aan de ontwikkeling van deze musical. De laatste vijf jaar werd 3D-projectietechniek voor het theater ontwikkeld. Voor SKY zal Theater Amsterdam deels opnieuw ingericht worden om deze innovatie mogelijk te maken.

Robin de Levita, producent SKY: “Na vele jaren van ontwikkeling hebben we inhoudelijk en technisch een punt bereikt om dit avontuur te beginnen. De nieuwe en bestaande liedjes van John Ewbank lenen zich uitstekend voor een voorstelling waarbij belangrijke maatschappelijk thema’s en diverse emoties aanbod komen.”

De regie wordt gevoerd door Bobby Boermans, die eerder de tv-serie Nieuwe Buren en de speelfilm APP regisseerde. Voor Boermans is dit zijn debuut als theaterregisseur. De choreografie is in handen van het befaamde Amerikaanse duo Keone en Mari Madrid.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies