Extra shows voor Jesus Christ Superstar met Ted Neeley

Jesus Christ Superstar, de musical met in de hoofdrol Ted Neeley,  is van 15 t/m 23 december 2015 exclusief te zien in het World Forum Theater in Den Haag. Vanwege de grote vraag naar kaarten voor deze bijzondere voorstelling, is het producent TEC Entertainment gelukt om twee voorstellingen bij te boeken op 22 en 23 december. Vanwege andere verplichtingen van Ted Neeley is geen verdere verlenging mogelijk. 

Ted Neeley is heel erg blij met de bijgeboekte voorstellingen en verheugt zich op zijn komst naar Nederland.  “Meer dan veertig jaar nadat ik de hoofdrol in de filmversie van Jesus Christ Superstar mocht spelen, ben ik heel erg gelukkig dat het Nederlandse publiek zo massaal naar de prachtige rockopera Jesus Christ Superstar zal komen kijken. Ik verheug mij op twaalf bijzondere voorstellingen in Den Haag en hoop zo veel mogelijk bezoekers persoonlijk te mogen ontmoeten tijdens mijn verblijf in Nederland.”  

De bijgeboekte voorstellingen van Jesus Christ Superstar vinden op dinsdag 22 december om 14.00 uur en woensdag 23 december om 20.00 uur plaats in het World Forum Theater in Den Haag. 

De populaire rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies