Arijan van Bavel, Bartho Braat en Sabine Beens in nieuwe toneelklucht

Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaar in de klucht Taxi Taxi, komen Arijan ‘Adje’ van Bavel en GTST’er Bartho Braat dit theaterseizoen wederom bij elkaar. Dit keer brengt producent CC de Comedie Compagnie de heerlijk hysterische voorstelling Prettig Gestoord!

De komedie is gebaseerd op de klucht Kom van het dak af, eerder in Nederland opgevoerd door het Theater van de lach – het toneelgezelschap rond oprichter John Lanting. Het komische duo van Bavel en Braat deelt in Prettig Gestoord! het toneel met Sabine Beens, Joost Tijssen en Femke van Assouw en belooft een dolkomische avond vol dichtslaande deuren, ingewikkelde relaties en een overijverige politieagent.

Afgelopen week zijn de repetities begonnen in Utrecht. Prettig Gestoord! is vanaf 14 januari tot en met 15 april 2016 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft haar première op 26 januari 2016 in de Rijswijkse Schouwburg. De regie en bewerking van Prettig Gestoord! ligt in handen van Paul van Ewijk. Het originele script is geschreven door de Brit Michael Pertwee. De voorstelling gaat over Berend. Als hij thuis komt verwacht hij een rustige nacht. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de fratsen van zijn, op de versiertoer zijnde, compagnon Eddie. Tijdens het spelen van één van zijn amoureuze spelletjes hanteert Eddie niet alleen de naam van Berend, maar leent hij tevens zijn auto. Als de auto wordt gestolen, wordt een aantal krankzinnige gebeurtenissen in werking gezet…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies