Soldaat van Oranje verlengd tot augustus

Soldaat van Oranje is verlengd tot augustus 2016. De voorstelling ging op 30 oktober 2010 in première in de TheaterHangaar in Katwijk en vierde afgelopen maand zijn vijfjarig bestaan. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht en zagen inmiddels meer dan 1,8 miljoen mensen de voorstelling.

Veel voorstellingen zijn ver van te voren uitverkocht. Daarom wordt geadviseerd om geruime tijd vooruit te plannen. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900-1353 (45cpm).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies