Exclusieve première van de Making Of van De Tweeling

Als je voor de voorstelling op 3 december een ticket koopt voor De Tweeling in het DeLaMar Theater in Amsterdam, ben je van harte welkom bij de exclusieve première van de Making Of van De Tweeling. Zie de unieke beelden als eerste mét de cast én praat na afloop gezellig na met jouw vrienden in de foyer onder het genot van een GRATIS hapje en een drankje.

Let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de filmpremière. Natuurlijk kan je na afloop van de voorstelling met de hoofdrolspelers op de foto! Mis dit unieke musicalmoment niet!

Aanvang film 18.45 uur
Einde film: 19.15 uur
Aanvang voorstelling: 20.00 uur
Einde voorstelling: 22.15 uur
Fotomoment met castleden: tot uiterlijk 22:30 uur

Kaarten voor dit evenement kun je alleen boeken via: www.tweeling.nl/film

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies