Soldaat van Oranje breekt laatste record: meeste bezoekers ooit

Vanavond werd de 1.863.083ste bezoeker van Soldaat van Oranje ontvangen door producent Fred Boot. En daarmee is het bijna twintig jaar oude bezoekersrecord van The Phantom of the Opera (Joop van den Ende Theaterproducties) officieel gebroken.

Met 1.094 voorstellingen was Soldaat van Oranje al sinds 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Nu heeft de productie ook het laatste nog te behalen theaterrecord op zijn naam staan, de meeste bezoekers ooit.

Afgelopen oktober vierde de musical zijn vijfjarige bestaan en sinds de première op 30 oktober 2010 is elke voorstelling – vanavond de 1701ste – uitverkocht. De productie is tot en met juli 2016 te zien in de TheaterHangaar in Katwijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies