Pinokkio cast geeft kersttips

Pinokkio en Gepetto uit de Efteling musical ‘Pinokkio’ hebben een leuke tip voor de kerst: maak je eigen kerstboom van hout. In onderstaand filmpje leggen ze uit je dit zelf kan doen.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies