Amerikaanse cast ‘Pippin’ geeft optreden op Amsterdam CS

Vandaag arriveerden PIPPIN-hoofdrolspelers Kyle Dean Massey en Gabrielle McClinton in Nederland. Ze zijn hier met een missie: iedereen in Nederland te laten horen, zien en vertellen dat je deze prachtige Broadway show die van 9 maart t/m 10 april met Amerikaanse cast exclusief te zien is in Carré gewoonweg niet wilt missen. Ze geven hun bezoek een kick-start door enkele nummers te vertolken bij de piano in de centrale hal van Amsterdam Centraal.

Komend voorjaar komt de Broadway-hitmusical PIPPIN voor het eerst naar Europa en Nederland heeft de primeur. PIPPIN was in 2013 de grote winnaar tijdens het Tony Awards Gala. Deze productie onderscheidt zich doordat musical (met muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz) gecombineerd wordt met hoogstaande acrobatiek en magische circusacts. De productie speelde jarenlang voor uitverkochte zalen op Broadway en tourt momenteel door de Verenigde Staten. PIPPIN is – met de gehele Amerikaanse cast – exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré in maart en april 2016.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies