Disney’s Beauty and the Beast gaat vandaag in première

Tien jaar geleden ging de eerste Nederlandse tour van Disney’s Beauty and the Beast in première. De voorstelling met in de hoofdrollen Chantal Janzen en Stanley Burleson was een groot succes en was uiteindelijk meer dan twee jaar te zien in de Nederlandse theaters.

Vandaag gaat opnieuw de voorstelling in première met nu in de hoofdrollen Anouk Maas en Edwin Jonker. Wij doen vandaag uitgebreid verslag en volg ons o.a. op Instagram. Blijf ons vandaag volgen voor updates tijdens de première in het Circustheater. Bekijk nu hier alvast de eerste beelden en foto’s.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies