Kyle Dean Massey uit PIPPIN zingt duet met Paul de Leeuw‏

Aanstaande zaterdag, tweede kerstdag, is Paul de Leeuw te zien met zijn kerstshow Na kerst & De Leeuw. De Amerikaanse musicalster Kyle Dean Massey (bekend van hoofdrollen in de Broadway shows Wicked, Next to Normal en de tv-serie Nashville) is te gast. Hij zingt samen met De Leeuw een duet uit de Broadway show PIPPIN die vanaf 9 maart slechts vijf weken exclusief te zien is in Koninklijk Theater Carré.

PIPPIN is een duizelingwekkende musical van Wicked-componist Stephen Schwartz met een aangrijpend verhaal, vol magie en buitengewone acrobatiek (van Cirque du Soleil-oudgedienden). De productie won een aantal belangrijke Tony Awards en was lange tijd dé hit op Broadway in New York. Daar zag Paul de Leeuw vorige zomer PIPPIN met Kyle Dean Massey in de titelrol en was meteen verkocht. Het is op zijn verzoek dat Massey in Na Kerst & De Leeuw het nummer Corner of the Sky samen met De Leeuw als duet ten gehore brengt met de originele Engelse tekst voor Massey en een Nederlandse vertaling (van Daniël Cohen) voor De Leeuw.

Kyle Dean Massey komt in het voorjaar met de volledige Amerikaanse cast van PIPPIN naar Nederland waar de show van 9 maart t/m 10 april exclusief te zien is in Koninklijk Theater Carré. Het is voor het eerst dat deze musical buiten de Verenigde Staten speelt en Nederland heeft de Europese première. Na Kerst & De Leeuw, zaterdag 26 december om 22.55 uur op NPO 1

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies