The Christmas Show is het ware kerstgevoel

Wie denkt dat The Christmas Show alleen leuk is voor de kleintjes onder ons, heeft het mis. Zondagochtend 27 december sneeuwde het Ziggo Dome voor de vierde keer op rij helemaal wit.

The Christmas Show vertelt het verhaal van het jongetje Max, gespeeld door Nick van der Stroom, die zijn hele leven al op een witte kerst wacht. Helaas zit dat er dit jaar wederom niet in. Met behulp van Nicolette van Dam, die in de rol van de kerstfee kruipt, beleeft Max zijn wildste fantasieën. Want dat is waar het om draait: wie het ware kerstgevoel wil ontdekken, moet in zijn mooiste fantasie geloven. De meiden van O’G3NE, die de rollen van de drie hulpjes van de kerstfee vertolken, zorgen voor een ultieme muzikale samenzang. De muzikale hoogstandjes van de meiden doen hun matige acteerprestaties daarom al snel vergeten. Daarnaast is er plek voor Jamai Loman en Edsilia Rombley om wat kerstklassiekers ter gehore te brengen. Ook aan een lach ontkomt het publiek niet. Opa van Max, Kerstman én presentator (Ron Brandsteder) zorgt voor wat ongemakkelijke momenten met zijn mistletoe. Het is een unieke combinatie van artiesten die los van elkaar erg goed zijn en elkaar naar een hoger niveau tillen.

Het repertoire van The Christmas Show zorgt voor het genot bij alle leeftijden. Kirsten Michel pakt alle kleine kinderhartjes in wanneer zij als Elsa uit de Disneyklassieker Frozen verschijnt. Als volwassene voel je je op zo’n moment toch weer even kind. Ook Jamai Loman schuift aan om zijn bijdrage te leveren aan deze Frozen-medley. Het aandeel van Stage Entertainment Nederland komt pas echt uit de voeten wanneer Max en opa Brandsteder de echte Mary Poppins tegen het lijf lopen. Zij laat hen zien dat alles kan als jij het laat gebeuren.

Voor de allerkleinsten is het een lange zit van maar liefst 100 minuten. Met name richting het einde van de show, tijdens de kerst karaoke van Engelstalige kerstnummers. Brandsteder neemt hier, wat ons betreft, net te lang de tijd voor. Ondanks de grootte van het Ziggo Dome slaagt deze show er wel in om het ware kerstgevoel uit te dragen en over te brengen. Het zou geen feel good show zijn zonder een happy end. Uiteindelijk weet Max het Ziggo Dome helemaal wit te krijgen. Kortom, The Christmas Show is een ontzettende feel good show, leuk voor jong en oud en weet het ware kerstgevoel zeker over te brengen.

Klik op een foto om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies