Carolina Dijkhuizen verzorgt gastoptreden bij concert Soul Brothers in Carré

De voorstelling Let’s Celebrate van de Soul Brothers is speciaal voor Koninklijk Theater Carré uitgebreid met bijzondere gasten. R&B-groep Re-Play én musicalster Carolina Dijkhuizen zullen vrijdag 15 en zaterdag 16 januari een gastoptreden verzorgen tijdens dit theaterconcert.

Re-Play en Carolina zullen exclusief tijdens deze twee voorstellingen in Carré te zien zijn. De Soul Brothers (David Gonçalves, Omri Tindal en Clayton Peroti) brengen samen met een liveband de grootste soul-, funk- en disco-hits van de afgelopen eeuw ten gehore. Daarbij zullen nummers van onder anderen Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang en Stevie Wonder zeker niet ontbreken.

De Soul Brothers maken een feest van deze liveshow en met de bijdrage van Re-Play en Carolina is deze trip down memory lane compleet. Re-Play vertegenwoordigt de sound van de jaren negentig met hits als Kijk om je heen en Never nooit meer. Carolina is bekend van o.a. Dreamgirls en de Bodyguard. Samen met de Soul Brothers zullen ze Carré laten dansen want stilzitten is onmogelijk bij Let’s Celebrate!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies