Castalbum musical De Tweeling 8e in iTunes Album Top10

Het castalbum van de musical De Tweeling, dat eind december op CD verscheen, is sinds woensdagavond ook beschikbaar op iTunes en Spotify. Het album kwam hoog binnen in de lijst van meest populaire albums. Gisteravond bereikte het album, één dag na de digitale release, de 8e plek in de iTunes Album Top10.

De CD van De Tweeling bevat 18 nieuw geschreven nummers van Ilse DeLange en JB Meijers. Afgelopen woensdagavond wonnen Ilse DeLange en JB Meijers een Musical Award voor de muziek/arrangementen van De Tweeling, tijdens het Musical Awards Gala in Utrecht. De Tweeling is nog tot en met 31 januari te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna gaat de voorstelling op tournee langs theaters in Groningen, Breda, Apeldoorn, Heerlen, Zwolle, Rotterdam, Enschede, Den Haag en Eindhoven.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies