Is er nog een toekomst voor Stage Entertainment in Londen?

Stage Entertainment bekijkt de mogelijkheden om actief te blijven in Londen na verschillende West End flops. De toekomst is onzeker naar tegenslagen met musicals zoals de West End producties Made in Dagenham en I Can’t Sing! Beide miljoenen producties van Stage Entertainment moesten vroegtijdig sluiten. Ook de Britse tour productie van Anything Goes moest eerder dan gepland stoppen. Succesvoller was de musical Memphis, al heeft deze voorstelling het maar een jaar volgehouden in Londen. Op dit moment produceert Stage Entertainment nog de arena tour van Strictly Come Dancing.

De Engelse tak van Stage Entertainment gaf over de situatie een toelichting aan de website The Stage. Daarin kwam naar voren dat het Verenigd Koninkrijk altijd al een moeilijke afzetmarkt is geweest voor Stage Entertainment en dat men op dit moment aan het herzien is hoe efficiënter ingezet kan worden op deze markt.

Het bedrijf heeft kantoren in Europa en New York, en heeft wereldwijd meer dan 3.500 mensen  in dienst. Stage Entertainment werd in 1998 opgericht door Joop van den Ende.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies