Hilke Bierman en Gerben Grimmius spelen de voorstelling ‘KAK’

Musicalacteurs Hilke Bierman en Gerben Grimmius hebben hun krachten gebundeld en spelen op 7 en 8 februari aanstaande samen de voorstelling ‘KAK – We doen het gewoon!’ in het Polanentheater in Amsterdam. Een voorstelling met liedjes en conferences over het leven, dromen, frustraties, de dood en geluk.

Hilke Bierman was eerder te zien in musicals als ‘Les Misérables’, ‘Wat zien ik’ en ‘Heerlijk duurt het langst’. Momenteel speelt Hilke in de succesvolle musical ‘Het meisje met het rode haar’. Gerben Grimmius speelde in musicals als ‘Les Misérables’, ‘3 Musketiere’, ‘Dans der Vampieren’ en ‘Doornroosje’.

Al enige jaren hebben Hilke en Gerben het plan om samen een avondvullende voorstelling te maken. Met ‘KAK – We doen het gewoon!’ wordt deze wens eindelijk werkelijkheid. In eindregie van Arthur Roffelsen. Achter de piano Alberto Klein Goldewijk. ‘KAK – We doen het gewoon!’ is te zien op zondag 7 februari en maandag 8 februari aanstaande in het Polanentheater in Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies