Into the Woods met Elise Schaap en Wart Kamps in 2017 in het theater

Wart Kamps, winnaar van een Musical Award voor zijn rol in De Zere neus van Bergerac, vertelde in het Parool van 11 januari dat Into the Woods in 2017 weer Nederland te zien zal zijn met onder andere Elise Schaap.

Eerder werd Into the woods al twee keer opgevoerd door het M-Lab (2007 & 2010). Wart vertelt in het parool dat hij de smaak voor musical te pakken heeft. Daarom stuurde hij de producent van de nieuwe Into the woods een e-mail met dat  hij daar ook graag een rol in wilde spelen. Met succes want Wart Kamps zal naast Elise Schaap (Woef Side Story, Sunday in the park with George) in 2017 in een nieuwe opvoering van Into the Woods te zien zijn, zo staat in het Parool te lezen.

Meer informatie over de speelperiode, de cast en welke producent de show produceert is nog niet bekend.

Into the Woods vertelt het verhaal van bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje, Assepoester en Rapunzel. Verweven met deze bekende sprookjes is het nieuwe verhaal van de Bakker en zijn vrouw. De musical beleefde zijn première in 1987 op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies