Repetities nieuwe musical ‘Hotel de Grote L’ gestart

Gisteren zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse jeugd- en familiemusical Hotel de Grote L, naar het bekroonde boek van Sjoerd Kuyper. Hotel de Grote L gaat op zondag 14 februari in première in theater De Meerse in Hoofddorp en wordt geproduceerd door Homemade Productions.

Het verhaal gaat over Kos, een jongen van dertien. Hij vertelt over de meest bizarre periode in zijn leven. Zijn moeder is drie jaar geleden overleden en zijn vader krijgt – net op het moment dat Kos het winnende doelpunt maakt in de kampioenswedstrijd – een hartaanval. Als vader in het ziekenhuis ligt, dreigt het in het hotel dat hij runt behoorlijk in de soep te lopen. Kos probeert de zaak draaiende te houden, samen met zijn zussen: Libbie, de moederlijke oudste, goth Briek die het liefst in haar muziek verdwijnt en nakomertje Pel die in jurken van haar moeder rond fladdert.

De voorstelling wordt gespeeld door Theun Plantinga, Alexander Brouwer, Robin van den Heuvel, Michelle Smit en Mylène Waalewijn. Het script van Hotel de Grote L de musical is geschreven door Dick van den Heuvel. De liedteksten zijn van Sjoerd Kuyper. Componist Jeroen Sleyfer zorgt voor de muziek. De regie is in handen van Floor Maas.

© Christian Seykens

© Christian Seykens

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies