WIN het castalbum van De Tweeling

Het castalbum van de musical De Tweeling is sinds kort verkrijgbaar. Ilse DeLange en JB Meijers schreven de muziek en zijn ook, samen met Daniel Lohues, verantwoordelijk voor de liedteksten. Ilse DeLange en JB Meijers hebben elkaar door hun werk voor De Tweeling ontmoet. Het was voor Ilse de eerste keer dat zij haar talent inzette voor een musical. Het werk van de twee is niet onopgemerkt gebleven: zo wonnen zij een Musical Award met de muziek van De Tweeling!

De componisten gaven al aan niet een ‘typische musicalsoundtrack’ te schrijven. Verwacht dus geen meezingers, power ballads of liedjes die nu echt blijven hangen. De kleine intieme liedjes passen bij de ingetogen setting van de musical en de acteurs blijken hier prima mee overweg te kunnen. Rosa Da Silva bewijst nogmaals dat ze naast acteren (Da Silva maakte veel indruk als Anne Frank in het toneelstuk Anne) met haar prachtige warme zangstem ook prima op haar plek is in een musical. Het castalbum bevat 18 nummers maar heeft een speelduur van een dikke 40 minuten. Veel liedjes duren dan ook niet langer dan 1,5 – 2 minuten waardoor deze meestal al afgelopen zijn voordat ze echt op gang komen. Toch zijn er een paar pareltjes terug te vinden op het castalbum. Het intieme en lieve ‘Voor Altijd’ is een kwartet van de vier hoofdrolspelers en weet de luisteraar echt te raken. Nog een mooi intiem voorbeeld van een klein liedje is de ‘Huwelijkswals’.

De cd is te koop via tweeling.nl/cd, in de theaters tijdens de desbetreffende speelperiode en digitaal via iTunes.

Musical Reports mag in samenwerking met Stage Entertainment een exemplaar van het castalbum verloten!

Wat moet je doen om kans te maken? Stuur het antwoord op onderstaande prijsvraag voor 16 januari naar prijsvraag@musicalreports.nl o.v.v. ‘De Tweeling prijsvraag’.

Ilse Delange en JB Meijers schreven de muziek. Maar wie zijn de scriptschrijvers van De Tweeling?

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies