Jim Bakkum en Ferry Doedens te gast bij Guido Spek Zingt

Afgelopen december kwam multitalent Guido Spek met het nieuws dat hij op maandag 1 februari een eenmalig concert in het DeLaMar Theater zal geven. Nu is bekend dat collega’s en vrienden Ferry Doedens en Jim Bakkum hem zullen vergezellen tijdens zijn concert.

Jim Bakkum en Guido Spek toerden samen door het land met de musical Hartsvrienden en met Ferry Doedens heeft Guido de afgelopen vijf jaar een aantal verhaallijnen gedeeld in GTST. Beide heren zijn veel in het theater te vinden. Doedens speelt momenteel in Grease en Bakkum toert door het land met de theaterproductie Het Meisje Met Het Rode Haar. Guido staat op 1 februari samen met z’n zevenkoppige band op het toneel van het DeLaMar Theater. Hij stelt een persoonlijk programma samen en brengt ook eigen geschreven muziek ten gehore. “Ik kijk er ontzettend naar uit om nu ook met deze twee vrienden op het toneel te staan. Het belooft een avond vol verrassingen te worden!” aldus Guido Spek.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies