Zuid-Afrikaanse castleden van Amandla! Mandela aangekomen in Nederland

De hoofrolspelers uit de musical Amandla! Mandela, Kenneth Herdigein (Nelson Mandela) en Joanne Telesford (Winnie Mandela) gaven gistermiddag het tienkoppig Khayelitsha United Mambazo Choir uit Zuid-Afrika en twee Zuid-Afrikaanse acteurs een warm welkom op een druk en gezellig Schiphol. Herdigein en Telesford , wachtten de Zuid-Afrikaanse castleden op bij de gate en begeleidden hen naar de aankomsthal, waar de voltallige Nederlands cast van Amandla! Mandela aanwezig was. Paul de Munnik, die de muziek heeft geschreven, zong één van de nummers uit de musical, waarna het Khayelitsha United Mambazo Choir de Afrikaanse sfeer in de aankomsthal kracht bijzette.

Vanaf 20 februari 2016 is Amandla! Mandela exclusief te zien in het DeLaMar Theater. In Amandla! Mandela kijkt Nelson Mandela vanuit de cel op Robbeneiland terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje, diep onder de indruk van de wijsheden van de Xhosa-chiefs tot aan zijn vrijlating na 27 jaar gevangenschap en zijn aantreden als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. De musical, met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek, dans en zang, viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron was voor velen. Op zondag 28 februari vindt de feestelijke première van Amandla! Mandela plaats in DeLaMar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies