Toneelstuk over Anne Frank stopt toch niet

Producent Imagine Nation maakt vandaag bekend dat de theatervoorstelling ANNE in april dit jaar terug keert naar Theater Amsterdam. Vanaf 10 april zal ANNE twee keer per week te zien zijn op de zondagen (aanvang 13.30 uur en 19.00 uur) met Eva Heijnen als de nieuwe Anne Frank. ANNE is voor drie maanden verlengd, van april tot en met juni. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Door de aanhoudende grote vraag naar kaarten voor ANNE de afgelopen maanden en zelfs extra bijgeboekte voorstellingen, heeft Imagine Nation besloten om de voorstelling terug te laten keren in april. In februari en maart zal de zaal worden verbouwd voor de musical SKY. Deze nieuwe Nederlandse musical in 3D gaat op 3 april in première. Het Stage Around systeem maakt het productioneel mogelijk om naast zes voorstellingen per week van SKY, ook twee voorstellingen van ANNE op zondag te spelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies