Ciske de Rat met Danny de Munk keert terug naar de theaters

Stage Entertainment bereidt een geheel nieuwe productie voor van één van Nederlands meest geliefde musicals: Ciske de Rat. Albert Verlinde heeft Danny de Munk gevraagd om speciaal voor deze nieuwe productie nog één keer in de huid van Ciske te kruipen.

Danny heeft dit aanbod enthousiast geaccepteerd en neemt aankomend theaterseizoen definitief afscheid van de rol van zijn leven. De Munk, die als kind de titelrol in de film Ciske de Rat speelde, zal in de musical voor de laatste keer de rol van de volwassen Ciske spelen. De oer-Hollandse musical Ciske de Rat is vanaf november 2016 vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland. De moderne klassieker wordt speciaal voor deze productie voorzien van een geheel nieuwe staging. Wie de overige hoofdrollen gaan vertolken is nog niet bekend. De kaartverkoop voor de voorstellingen in het DeLaMar Theater is vandaag gestart.

Ciske de Rat is een oorspronkelijk Nederlandse musical. De muziek is geschreven door componist Henny Vrienten (Doe Maar). Script en liedteksten zijn van de hand van André Breedland, die samen met Maurice Wijnen ook verantwoordelijk is voor de bewerking van de trilogie. Paul Eenens (o.a. 3 Musketiers, Sunset Boulevard, Petticoat) tekent net als in 2007 voor de regie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies