Lone van Roosendaal en Matteo van der Grijn in ‘SKY’

Vandaag is in Theater Amsterdam de volledige cast onthuld van de nieuwe musical SKY. Musical Award-winnares Lone van Roosendaal en Matteo van der Grijn zijn te zien als Julia en Edward Nieuwman, de ouders van hoofdpersoon Sky (Lisse Knaapen). Daarnaast speelt Eva van der Gucht (S1ngle) Sky’s conrector Betty. Roben Mitchell (Baantjer LIVE-2) is te zien als Robbie, de beste vriend van Sky. Joël de Tombe, Daisy Duin en Boy Ooteman zijn te zien in grote bijrollen. Eerder werd al bekend gemaakt dat de 22-jarige actrice en zangeres Lisse Knaapen de hoofdrol vertolkt in de musical SKY die op 3 april 2016 in première gaat in Theater Amsterdam.

SKY neemt je mee in het leven van een 16-jarig meisje. Een meisje dat in haar jonge leven de nodige uitdagingen tegenkomt. In haar droomwereld krijgt ze de kans om af te rekenen met de dilemma’s uit haar dagelijks leven. Door de speciale 3D-technologie ervaar je haar dromen alsof je er zelf onderdeel van uitmaakt.

SKY is een aanstekelijke popmusical met hits en nieuwe nummers van Marco Borsato en John Ewbank. Het is een musical voor een breed publiek met humor, 3D-spektakel, meeslepende (pop)muziek en opzwepende choreografie onder leiding van het veelgeprezen Amerikaanse choreografenduo Keoni en Mari Madrid.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies